Verdergaan naar navigatie Verdergaan naar hoofdinhoud

Pop-up: Japanse prenten

26.12.20 27.12.20
Koop een ticket online

Exclusieve pop-up tentoonstelling Japanse prenten

UITVERKOCHT!

Het succes van deze pop-up expo overtreft onze verwachtingen. We vinden het heel jammer dat we velen onder jullie moeten teleurstellen, maar het weekend van 26 en 27 december is volledig uitverkocht.

---------------

2020 was niet meteen een jaar om vrolijk van te worden.
Om toch in schoonheid af te sluiten pakt Museum Kunst & Geschiedenis uit met een exclusieve pop-up tentoonstelling in het laatste weekend van het jaar.

Fragment 'De Tennō-tempel te Osaka', 1927, Hasui

01 Fragment 'De Tennō-tempel te Osaka', 1927, Hasui

Fragment 'De Zōjō-tempel te Shiba', 1925, Hasui

02 Fragment 'De Zōjō-tempel te Shiba', 1925, Hasui

Op 26 en 27 december krijgt u de kans om zes prenten uit onze collectie Japanse prenten te bewonderen, speciaal geselecteerd door onze conservatrice.

Zo tonen we u onder andere ‘In een golf voor de kust van Kanagawa’ van Hokusai : waarschijnlijk de best bekende Japanse prent ter wereld, waarvan we een exemplaar bezitten. Daarnaast zullen ook prenten van Hiroshige en Hasui te zien zijn.

Reservereer uw tickets

03 Fragment 'De oude pontonbrug van Sano in de provincie Kōzuke, 1833-1834, Hokusai

Fragment 'Sneeuwnacht', 1831-1834, Hiroshige

04 Fragment 'Sneeuwnacht', 1831-1834, Hiroshige

Het aantal plaatsen is, gezien de coronamaatregelen, zeer beperkt. Tickets zijn enkel op voorhand, online en per tijdslot te koop.
Eenmaal volzet kunnen we helaas geen extra bezoekers meer toelaten, we raden u dan ook aan om uw tickets zo snel mogelijk te reserveren.

Deze pop-up expo bieden we u gratis bij de aankoop van een ticket voor onze permanente collecties. De pop-up expo bevindt zich in het verplicht te volgen corona-veilige parcours doorheen het museum.

Alle informatie over dit corona-veilige parcours vindt u op onze pagina ‘Praktische informatie’.

Reservereer uw tickets

Museum Kunst & Geschiedenis

Jubelpark 10 - 1000 Brussel

Bekijken op Google Maps