Verdergaan naar navigatie Verdergaan naar hoofdinhoud

Over deze activiteit

SOLD-OUT
In het hete, droge binnenland van Australië krioelt het van het leven! Stap een eindje mee op de songlines in het landschap om verhalen te horen over Emu, Koala of Tiddalick de Kikker. Voor de kleine honger zijn er knapperige honingmieren, of sappige larven! Als we moe zijn, leggen we ons te rusten in het rode zand en speuren de hemel af naar de Regenboogslang. Luister, creëer en fantaseer je een weg doorheen de tentoonstelling Before Time Began, over tijdloze kunst uit Australië. En vergeet je zonnebril niet, want bij ons is het dan misschien bitter koud, in Australië is het nu zomer!

ma 3 – vr 7-01-2022 van 9:30 tot 16:30
Opvang vooraf
8:30 - 9:30 tot 17:30

+ toevoegen aan kalender

1ste t.e.m. 6de leerjaar

€ 125

Breng zeker een lunchpakket mee – wij voorzien een vieruurtje en voldoende water om te drinken.

Info & Reservaties

Inschrijvingen
T: 02/741 73 02 (di-vr, 9:00-12:00 & 13:00-16:00)
E: reservations@kmkg-mrah.be
maximum 12 kinderen

Het spreekt voor zich dat het Museum Kunst & Geschiedenis de coronamaatrdegelen die op het moment van de ateliers gelden, strikt zal naleven.

Jubelparkmuseum wordt

Lees meer over onze nieuwe naam